Новини

На Буковині чоловік викрав автівку своєї односельчанки: поспішав на храм у сусіднє село

У Чернівецькій області правоохоронці затримали чоловіка, який сьогодні незаконно заволодів автомобілем Chevrolet 50-річної мешканки села Годинівка.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що заявниця припаркувала свою машину біля магазину, залишила в авто ключі та пішла до крамниці. У цей час повз транспортний засіб проходив місцевий житель та скористався ключем, який власниця авто залишила у замку без нагляду. Чоловік на викраденому авто поїхав у сусіднє село до друзів, на території будинку яких залишив транспортний засіб.

Поліцейські опитали заявницю, свідків та очевидців події та переглянули відео з камер спостереження. Протягом години правоохоронці встановили місце знаходження автомобіля та встановили особу зловмисника. Ним виявився 56-річний житель села Годинівка, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Чоловік зізнався у скоєному та пояснив поліцейським, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заволодів чужим автомобілем, оскільки поспішав на храмове свято у сусіднє село до друзів.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.