Новини

За здоров’ям стоп треба стежити у будь-якому віці. Комп’ютерну діагностику стоп та постави виконують у медичному центрі «Базисмед»*

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.

Медичний центр “Базисмед” пропонує новий комплекс послуг для повного обстеження стоп:
– комп’ютерна діагностика стоп та постави для дітей і дорослих;
– підбір ортопедичних устілок з травматологом;
– придбання ортопедичних устілок поза консультацією.

Комп’ютерна діагностика стопи та постави у медичному центрі “Базисмед” дозволяє дослідити стан стопи щодо анатомічних особливостей і побачити відхилення, які іншими методами непомітні. Це обстеження надає максимально точний результат стопи і допомагає вчасно визначити, чи з’явилася патологія, та доцільно підібрати відповідний курс лікування. Діагностику здійснює лікар вищої категорії, кваліфікований травматолог-ортопед медцентру “Базисмед” на сучасному обладнанні за допомогою 3D-сканування, яке дає точні результати й дозволяє підібрати устілки, що будуть створювати комфорт і допоможуть позбутися патології.

Кому потрібна комп’ютерна діагностика стоп?

Комп’ютерна діагностика стоп та постави буде актуальною абсолютно для будь-кого. Однак особливу увагу варто звернути спортсменам, вагітним, людям похилого віку, а найбільше – дітям та підліткам. Адже в дитячому віці можна відкорегувати велику кількість існуючих та потенційних проблем зі стопами.

Як зазначають фахівці медцентру “Базисмед”, від стоп залежить дуже багато процесів у нашому організмі: положення тазу, прикус, положення хребта і постава загалом.

Комп’ютерна діагностика стоп та постави рекомендована:

– людям, які дбають про своє здоров’я та попереджають будь-які патології;
– дітям та підліткам для аналізу розвитку стоп;
– вагітним, адже є ризик виникнення плоскостопості;
– людям, які відчувають біль та дискомфорт у ногах, тяжкість, швидку втомлюваність ніг;
– людям, які багато часу проводять “на ногах” або ж ведуть активний спосіб життя;
– людям із цукровим діабетом;
– людям із зайвою вагою;
– професійним спортсменам;
– людям, що перенесли травму гомілковостопного суглоба;
– людям, які мають схильність до плоскостопості;
– тим, хто часто ходить на підборах або в дуже вузькому взутті.

Найкраще лікування – це профілактика. Тому дорослим рекомендовано робити комп’ютерну діагностику стоп раз на рік. Але дітям і спортсменам варто проходити діагностику раз на пів року.

Як відбувається обстеження?

Процедура не потребує особливої підготовки та не займає багато часу. Все, що вам потрібно, – це звернутися до травматолога-ортопеда медичного центру “Базисмед”, який здійснить професійну діагностику.

Під час бесіди з пацієнтом травматолог-ортопед збирає детальну інформацію про його стан та здійснює огляд. Потім лікар з асистенткою здійснюють поглиблену діагностику функції стоп з формуванням цифрової матриці. Діагностика відбувається в статичному положенні і під час руху, що дозволяє лікарю комплексно визначити стан стопи та за необхідності підібрати ортопедичні устілки. Далі відбувається уточнення ступеня плоскостопості.

Наступний етап – це оцінка пропорцій тіла (стопи, хребет, форми ніг, спина та живіт). Якщо під час обстеження виявиться, що пацієнту потрібне лікування, травматолог-ортопед медичного центру “Базисмед” призначить ортопедичні устілки, взуття, підп’яточники, вкладиші. Для повного курсу лікування і швидшого одужання можуть призначити масажі, курси лікувальної фізкультури тощо.

На повторну консультацію та огляд для перевірки стану стоп і постави в динаміці лікування пацієнт приходить через певний термін, який встановлює лікар.

Повне обстеження, комп’ютерна діагностика та консультації травматолога-ортопеда в медцентрі “Базисмед” допоможуть вчасно виявити патології стопи, їх розвиток та призначити якісне лікування.

Для запису на консультацію телефонуйте (050) 505 59 55
м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А, медичний центр “Базисмед”

Акредитаційний сертифікат МОЗ України МЗ №015184, виданий 2 березня 2021 року Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.