Новини

“Буковина” підсилилася досвідченим захисником з прем’єр-ліги: грав за “Дніпро”, “Минай” та “ЛНЗ”

“Буковина” продовжує підсилювати свій склад у період зимового міжсезоння. Контракт з чернівецьким клубом підписав 28-річний центральний захисник Максим Лопирьонок, який останнім часом виступав у складі прем’єр-лігового клубу “ЛНЗ” (Черкаси).

Про це повідомляє СФК “Буковина” Чернівці, у телеграмі.

Новачок “Буковини” – вихованець клубної академії “Дніпра”. З 2012 по 2017 роки за юнацькі та молодіжні команди “дніпрян” провів 93 матчі.

У сезоні 2016/17 Лопирьонок дебютував в основному складі “Дніпра” у кубковому поєдинку проти “Десни”, а згодом відбувся дебют гравця вже у рамках української Прем’єр-ліги.

Наступний сезон центральний захисник розпочав уже у складі СК “Дніпро-1”, з яким спершу виграв срібні медалі Другої ліги, а у наступній кампанії здобув золоті нагороди Першої ліги. Всього за три сезони у футболці “Дніпра-1” Лопирьонок провів 90 матчів, в яких відзначився трьома голами.

У кампанії 2020/21 захисник на правах оренди виступав за “Минай” у Прем’єр-лізі (20 матчів), після чого підписав контракт із друголіговим “ЛНЗ”.

У складі черкаського клубу пройшов шлях від Другої ліги до УПЛ. Всього за “ЛНЗ” центральний захисник відіграв 48 поєдинків та записав у свій актив два м’ячі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.