Новини

Купити подарунок на 8 березня – це складно чи ні?*

Купувати презенти так само приємно як і отримувати. Хоча, один раз у році мужчини готові посперечатися з цим твердженням.

Адже купити подарунок на 8 березня https://uamade.ua/uk/gifts/na-prazdnik/8-marta/ виявляється зовсім не просто, і для джентльменів ця задача перетворюється на дуже складний квест. Отож навряд чи пошук презенту на 8 березня можна назвати приємним в емоційному плані, скоріше шоковим. Але результат вдало підібраного подарунку не залишить жодного мужчину байдужим. Бо якщо жінка чи дівчина будуть вражені і задоволені подарунком – це і є найвища нагорода за витрачений час і головне витрачені нерви. Хоча, у сучасних джентльменів необмежені можливості щодо покупки подарунків в тому числі на 8 березня. І це не обов’язково буде прикраса чи сумочка відомого бренду. Консультанти ЮаМейд (інтернет магазину крафтових речей) точно підберуть для Вас щось цікаве та оригінальне. А саме такі речі – оригінальні, з елементами індивідуальності і цінять сучасні пані.

Квіти чи іграшку? Косметику чи ексклюзивний шоколад?

Насправді варіантів, які будуть актуальними в якості презенту на 8 березня, набагато більше. Причому квіти – то не подарунок, а додаток до нього. Хіба, ви вирішили придбати букет з цукерок або виготовлений з мила (шикарна ідея, до речі). Отже, консультанти з подарункового етикету радять звернути увагу на:
іграшки (панянки обожнюють красиві плюшеві іграшки). А може Ваша дівчина має власну колекцію ляльок. Чому б її не поповнити новим екземпляром?;

Одяг. Але не спішіть шукати магазини з брендовими нарядами. Навпаки,зверніть увагу на одяг, виконаний в невеликій кількості, з якісних матеріалів, який при цьому має свої дизайнерські особливості;

Посуд. Беріть до уваги ту саме рекомендацію, щодо одягу. Не треба шукати спеціальні магазини. Класні чашки, тарілки з незвичайними малюнками представлені в магазині крафтових речей;

Смаколики (шоколад, цукерки, солодка вата, пряники тощо). Більшої оригінальності смаколикам додає цікаве пакування.

Також сучасні пані не проти зайнятися творчістю, тому в якості подарунку можна використати пазли, набори для малювання (картини за номерами) чи діамантову мозаїку.

Косметика, виготовлена з натуральних компонентів, яка не містить жодних штучних складових теж дуже популярна як презент на 8 березня. Отже з вибором подарунку не буде складнощів. Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно впоратися з підбором потрібної речі, консультанти UaMade завжди вам допоможуть. Головне визначитися кому призначений презент (мамі, сестрі, подрузі, дружині, колезі), бо від цього, а також від віку дівчини/жінки, залежить вибір подарунку. Бо мама з радістю прийме щось корисне, а от кохані дівчині краще підібрати щось романтичне, щось таке, що в черговий раз розповість їй про ваші почуття.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.