Новини

У Чернівцях планують виключити зі складу виконкому Сергія Андрущака

Зі складу Чернівецького міського виконкому планують виключити Сергія Андрущака.

Відповідний проєкт рішення опублікований на сайті міськради, його мають розглянути на черговій сесії 29 лютого, пише molbuk.ua

“Внести зміни до персонального складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIІI скликання, затвердженого рішенням Чернівецької міської ради VІII скликання від 23.12.2020р. №10 “Про утворення виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIІI скликання”, зі змінами, внесеними рішеннями міської ради VІII скликання від 16.12.2021р. №638 та від 23.02.2023р. №1100, виключивши зі складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIІI скликання Андрущака Сергія Васильовича”, – йдеться у проєкті рішення.

Членом виконкому Сергій Андрущак став наприкінці 2020-го року. Він також балотувався у депутати Чернівецької міської ради від політичної партії “Пропозиція” на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

У коментарі molbuk.ua Сергій розповів, що йому на електронну пошту прийшов лист із проєктом рішення.

“Це все, що мені відомо про офіційні причини”, – зазначив.

Сергій додав, що обовʼязки члена виконкому виконував, всі проекти рішень вивчав, намагався постійно доповнювати пропозиціями.

“Тому вважаю свій внесок гідним”, – переконаний.

“Єдине, що мене здивувало, що так і не було організовано саме механізму онлайн засідання, який можливий згідно регламенту виконкому. Оскільки маю можливість бути присутнім на більшості із них саме онлайн – залежно від якості звʼязку в польових умовах.
Втім, у міського голови є своє бачення”, – зауважив Сергій Андрущак.

Багато часу Сергій проводить у відрядженнях на сході та півдні України. Фото molbuk.ua надав Сергій Андрущак.

Нагадаємо, депутат міськради від “Народного контролю” Олександр Швець вирішив скласти свої повноваження.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.