Новини

У Чернівцях запрацювало нове відділення медичної лабораторії «Ескулаб» з унікальною айдентикою*

І за революцій, і в умовах коронавірусу чи війни, і в періоди економічних криз чи глобального потепління інституції пов’язані з охороною здоров’я однаково необхідні, адже турбота про себе і своїх рідних важлива як і у світлі, так і у темні часи. Ба більше – під час випробувань медичні установи допомагають не втратити орієнтир, не загубитися в проблемах і знайти вихід навіть тоді, коли на шляху чимало перешкод. Зокрема такі пріоритети накреслює перед собою медична лабораторія “Ескулаб”. Аби бути ще ближчими до чернівчан, 5 лютого в місті по вулиці Головній, 119 запрацювало ще одне відділення цієї відомої мережі.

Чим воно особливе?

Нове відділення медичної лабораторії “Ескулаб” сміливо руйнує всі стереотипи й міфи про медичні лабораторії, адже тут на першому місці комфорт клієнтів. Засновники подбали, аби приміщення, в яких здають аналізи, було комфортним і зручним. Чи не найзручнішим для пацієнтів є те, що в лабораторії обладнані одразу три маніпуляційні кабінети, а це означає, що черги тут відсутні, адже фахівці одночасно можуть приймати велику кількість клієнтів. До речі, останні після здачі аналізів можуть пригоститися смачною кавою.

Але вирізняє нове відділення “Ескулаб” – унікальна айдентика, яка поєднує мікро- та мактросвіти. Перший відображає внутрішній світ людини і його генерує штучний інтелект, другий – змальовує людей у різних сценаріях повсякденного життя. Така корпоративна ідентичність не схожа на інші, вона підкреслює точки перетину між макро- та мікросвітами, вказуючи на їхню постійну взаємодію.

— Ніхто не любить невизначеності, особливо тоді, коли йдеться про здоров’я. Аналізи в “Ескулаб” – це можливість зазирнути вглиб і трохи краще зрозуміти себе. Вони, наче лінза, через яку можна побачити як мікросвіт всередині нас впливає на зовнішній. Здоров’я – це ще один випадок, коли “обізнаний – значить озброєний”, – пояснює керівниця пункту заборів Чернівецького регіону Тетяна Стругаряну.

У день народження нового відділення медичної лабораторії “Ескулаб”, клієнти отримали подарунки. З нагоди відкриття у стінах медичної лабораторії по вулиці Головній, 119 діє акція: з 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів “Вияви анемію” всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі. Пропозиція діє за умови замовлення інших аналізів на суму від 100 грн.

“Постійна втома, погіршення працездатності, слабкість, дратівливість – це важливі дзвіночки нашого організму, які можуть бути спричинені анемією. Усім нашим клієнтам у новому відділенні ми пропонуємо зазирнути вглиб себе і перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 всього за 1 грн. Це гарна нагода для людей, які хочуть зрозуміти себе, здати аналізи та дізнатись більше про своє здоров’я”, — наголосила Тетяна Стругаряну.

Ліцензія AE №571340 19.10.2014 Міністерством Охорони Здоров’я України

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.