Новини

Мотошолом – це важливий аксесуар і обов’язковий елемент екіпірування для будь-якого мотоцикліста*

Незалежно від того, чи є ви завзятим гонщиком на спортивному мотоциклі на треку або трасі, чи просто любите їздити по дорогах на байку, ваша безпека повинна бути на першому місці. А перший і головний елемент який вам потрібен – спеціальний захисний головний убір.

Якщо ви часто їздите по автомагістралях, експерти МотоСтиль радять купити шолом для мотоцикла на все обличчя, який навіть може бути оснащений комплектом Bluetooth для розмови по молільнику не використовуючи руки, які тримають кермо. Для тих, хто їздить містом або за містом, найкращим компромісом буде модульний або конвертований шолом. Дощ чи сонце, зима чи літо, незалежно від вашого стилю їзди, ви знайдете шолом, який підійде вам найкраще. Якщо ви звикли їздити по місту, вам підійде відкритий шолом, також його можна використовувати для катання на скутері. А от для перегонів, або катання по бездоріжжю, найкраще підійде кросовий шолом.

Як вибрати мотошолом?

Асортимент мотоциклетної екіпіровки постійно розширюється і покупцям буває важко зрозуміти, який мотошолом вибрати. На щастя, якщо врахувати ваш досвід та стиль їзди, зробити вдале придбання можна без проблем.

На ринку представлені сотні моделей шоломів, ціни на які варіюються від середніх до дуже високих. Купувати шолом дуже дешевий не варто. Бо дешевий шолом – то поганий шолом. Інша справа що на сайті представлені продукція в демократичному сегменті в плані ціни, але при цьому виробник гарантує якість. Бо безпека – то на першому місці.

Хоча, навіть якщо безпека відіграє важливу роль у такій покупці, мотоциклісти, бажають отримувати задоволення від їзди, перш за все. Ось чому дуже важливо, щоб шолом для мотоцикла був не тільки надійним але і мега комфортним. Досвідчені мотоциклісти знають, як небезпечно та і не зручно носити шолом завеликий по розміру, бо він зсувається під час використання. Тому треба обирати шолом який ідеально сидить не давить але і не занадто вільний.

Крім того на вибір шолома впливатиме тип мотоцикла і місцевості, де ви плануєте їздити. Якщо це автомагістралі, , найкращим вибором буде шолом на все обличчя (Інтеграл або Модулятор). Якщо ж ви їздите по місту – оптимальним буде відкритий шолом.

Оскільки за кермом мотоциклу все частіше можна зустріти жінок, то виробники пропонують у своїх колекціях і жіночі шоломи для мотоциклу. Вони по конструкції такі самі як чоловічі. Відрізняються розмірами і дизайном. Пані обожнюють яскраві речі, отож рожевий мотошолом з неоновими елементами які світяться в темноті – чому ні. Те саме стосується і дитячих мотошоломів які теж представлені в асортименті. Адже любителі їзди на мотоциклах змалечку привчають своїх нащадків до швидкості і екстріму. А мотошолом є обов’язковим не тільки для керманича а і для пасажира.

Консультанти MotoSlyle допоможуть визначитися з вибором, але радять для початку оцінити запропоновані варіанти за допомогою фото і описів.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.