Новини

Ніхто не здогадається, що вони без м’яса. Бюджетні та смачні котлети з капусти

Якщо ви втомилися від звичайних страв та хочете чогось смачненького, але бюджетного – спробуйте котлети з капусти. Вони легко готуються та подобаються навіть тим, хто не любить овочі. Ніхто не помітить, що в котлетах немає м’яса.

Для приготування котлет з капусти вам знадобляться такі продукти:

500 грамів звичайної капусти
2 курячих яйця
3 столові ложки борошна
1 цибуля
копчена паприка, сіль, чорний мелений перець – на смак.

Окрім цього, ви можете приготувати оригінальний соус, який вдало доповнить котлети та зробить їх ще смачнішими. Для цього вам потрібні такі інгредієнти:

1 свіжий огірок
2 столові ложки майонезу
пучок кропу
1 зубчик часнику
сіль – на смак.

Почнемо приготування. Нашинкуйте капусту, перекладіть її у каструлю та залийте усе водою. Проваріть її протягом 5 хвилин. Процідіть капусту та добре вичавіть рідину, аби вона не “плавала” у воді.

Потім подрібніть та обсмажте до золотавості цибулю. Додайте її до капусти. Далі вбийте яйця, додайте сіль, борошно, паприку та перець, й добре усе перемішайте.

Смажити такі котлетки дуже просто. Викладайте “тісто” на розігріту пательню з олією. Формувати котлети допоможе звичайна ложка. Смажте їх до готовності з двох боків, потім можете викласти котлети на паперову серветку, аби вона забрала зайвий жир. За бажанням страву можна протушкувати.

Приготуйте соус. Натріть огірок, наріжте кріп та часник, усе змішайте з майонезом та перемішайте. Можна додати сіль та подавайте соус разом з котлетами на стіл.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.