Новини

Великий будинок та зарплата пів мільйона гривень: що задекларував заступник мера Василь Зазуляк

Заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк задекларував житловий будинок, площею 485 квадратних метрів.

Про це йдеться в електронній декларації Василя Зазуляка за 2023 рік, яку він подав 29 січня.

До речі, Василь Зазуляк останній із заступників подав декларацію. Водночас він подав декларації одразу за три роки – 2021, 2022 та 2023 роки.

Земельні ділянки, нежитлові приміщення, квартири, будинок, кошти — більшістю майна, відповідно до декларації, володіє дружина Василя Зазуляка Лідія Зазуляк.

У власності Лідії Зазуляк є дві ділянки у Коровії, площею 1353 та 1390 метрів квадратних, які були придбані у 2017 році. Також вона має п’ять нежитлових приміщення у Чернівцях та одне нежитлове приміщення у власності Василя Зазуляка.

У власності Лідії три квартири та житловий будинок, площею 485 квадратних метрів.

У декларації зазначено, що Василь Зазуляк є власником автомобіля Volkswagen Caddy, 2000 року випуску.

Василь Зазуляк є бенефіціаром чотирьох товариств з обмеженою відповідальністю, його дружина – трьох товариств з обмеженою відповідальністю.

Заробітна плата Василя Зазуляка отримана за основним місцем роботи складає 517 тисяч гривень. У дружини дохід від зайняття підприємницькою діяльністю понад 3,2 млн грн.

Також у 2023 році Василь Зазуляк отримав дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав на суму 4 млн грн, дружина — 8,6 млн грн.

На банківських рахунках посадовця дві тисячі доларів та 14 тисяч гривень, готівкою у Василя Зазуляка є 355 тисяч гривень, 93 тисячі євро, 142 тисячі доларів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.