Новини

5 ознак того, що ви маєте чудову інтуїцію. Як навчитися їй довіряти?

Інтуїція — одна з найважливіших рис для тих, хто хоче досягати успіху. Як зрозуміти, що ви маєте інтуїцію, і як навчитися користуватися нею?

Психологи запевняють, що інтуїція є у всіх. Але не всі вміють нею користуватися, не всі прислухаються до свого шостого чуття. Тим часом саме інтуїція часто відрізняє успішних людей від усіх інших.

Розвинена інтуїція здатна вести людину по життю з незвичайною точністю. Вона дозволяє уникнути важких помилок і ухвалювати правильні рішення у, здавалося б, безвихідних ситуаціях.

Інтуїція, яку ще інколи називають особливою формою проникливості, стає особливо затребуваною в наше століття інформаційного перевантаження, коли раціональне ухвалення рішень вельми ускладнене.

Але найкращий спосіб довіряти своїй інтуїції — це переконатися, що вона у вас є. Ось про це ми зараз і поговоримо.

П’ять ознак того, що у вас розвинена інтуїція

Нижче ми розглянемо п’ять ознак того, що ви володієте хорошою інтуїцією.

Це розуміння може відкрити нові двері та запропонувати вам унікальний погляд на життя.

Ви довіряєте своєму чуттю

Ви не завжди можете пояснити, чому ви відчуваєте потребу зробити той чи інший вибір, але з часом ви переконуєтеся, що це було не дарма.

Психологи кажуть, що інтуїція — це складний процес, під час якого наш мозок швидко ухвалює рішення, ґрунтуючись на минулому досвіді та сигналах довкілля.

А отже, інтуїцію можна відточити, навчивши себе прислухатися до внутрішніх сигналів і довіряти їм.

Якщо ви часто покладаєтеся на якесь чуття, і воно виявляється правильним, можливо, ви просто володієте високим рівнем інтуїції.

У вас високий рівень емпатії

Емпатія — це здатність відчувати і розуміти почуття, думки та переживання інших людей.

Люди з хорошою інтуїцією часто вирізняються високим рівнем емпатії, яка допомагає їм з високою точністю вловлювати емоції оточення.

Для цих інтуїтивних людей емпатія — як друга мова, якою вони вільно розмовляють.

Вони відчувають те, що відчувають інші, й інтуїтивно розуміють їхню точку зору. Це часто робить їх чудовими слухачами і надійними довіреними особами.

Як пов’язані емпатія та інтуїція?

Деякі психологи вважають, що емпатія допомагає вам “проживати” життя інших людей, хоча б частково. І це суттєво розширює ваш життєвий досвід, даючи змогу ухвалювати правильніші рішення у складних ситуаціях.

Ви цінуєте самотність

Люди з розвиненою інтуїцією часом не проти провести час наодинці з собою і своїми думками.

Не варто шукати в цьому ознаки антисоціальної активності або мізантропії.

Самотність дає простір, необхідний для роздумів, відновлення сил і опрацювання своїх думок і почуттів.

Дослідження показали, що час, проведений на самоті, може сприяти творчому зростанню, підвищенню самосвідомості та навіть поліпшенню психічного здоров’я.

Ви часто бачите яскраві сни

Якщо ви часто прокидаєтеся зі спогадами про яскраві та реалістичні сни, це може бути ознакою того, що у вас є інтуїція, яку варто розвивати і якій можна довіряти.

На думку деяких психологів, сни є своєрідним “вікном” у нашу підсвідомість. Яка, своєю чергою, активно використовує нашу інтуїцію для того, щоб аналізувати інформацію, яку ваш мозок отримує протягом дня.

Іноді вам здається, що в житті відбуваються ситуації, які ви вже бачили уві сні? Знайте, що в цьому немає ніякої містики, просто у ваших снах інтуїція розгортається “на всю ширину плечей”, і пророкує те, що може трапитися в реальності.

Саме тому люди з високим рівнем інтуїції часто повідомляють, що бачать яскраві, докладні сни.

Ви часто розмовляєте самі з собою

Заведено вважати, що нормальні люди самі з собою не розмовляють. Але це — найглибша помилка.

Люди з високим рівнем інтуїції часто ведуть насичений внутрішній діалог.

Якщо ви помічаєте за собою “внутрішній діалог”, якщо ви часто розмовляєте із собою, зважуєте варіанти, обговорюєте можливості, це може бути ознакою високої інтуїції, якій варто довіряти.

Такий діалог дозволяє вам розібратися у своїх почуттях та інстинктах. Так ви аналізуєте різні сценарії та результати подій, перш ніж ухвалити рішення.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.