Новини

Стрілянина на кордоні: на Буковині контрабандисти залишили цигарок на 350 тис грн

У Чернівецькій області співробітники прикордонного загону у двох випадках позбавили контрабандистів цигарок на суму понад 350 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Прикордонники відділу “Красноїльськ” виявили групу осіб, що з пакунками прямувала в бік кордону з Румунією. Аби зупинити правопорушників, прикордонники здійснили попереджувальні постріли у повітря.

“Невідомі не зупинилися, однак їм довелося покинути імпровізовані наплічники з тютюном. Внаслідок чого припинено переміщення 8600 пачок тютюнових виробів”, – йдеться у повідомленні.

Ще 2000 пачок сигарет сьогодні вранці виявили прикордонники відділу “Фальків”.

“Пакунки з контрабандою військовослужбовці знайшли, посеред лісу, неподалік кордону. Скоріш за все їх покинули тютюнові контрабандисти, які помітили охоронців кордону вдалися до втечі”, – повідомили у прес-службі.

“На даний час обстежується прилегла до кордону територія та здійснюються заходи щодо пошуку власників покинутого тютюну. За попередньою оцінкою втрати контрабандистів сягають 370 тисяч гривень з огляду на ринкову вартість виявлених сигарет. Згодом всі виявлені сигарети будуть передані встановленим порядком представникам ДФС”, – повідомили у Держприкордонслужбі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.