Новини

У Рівному патрульні зупинили авто за порушення, а виявили в ньому крадений сейф із грошима

У Рівному 4 січня патрульні побачили, як у їхньому напрямку на великій швидкості мчить автомобіль Renault. Вони його зупинили й виявили там викрадений сейф із понад 520 тисячами грн.

Про це повідомила поліція Рівненщини.

Після зупинки двоє пасажирів помітно нервували, тож інспектори провели поверхневу перевірку авто, кажуть правоохоронці. Вони знайшли в салоні на задньому сидінні металевий сейф зі слідами крові.

Поліціянти встановили, що 32-річний житель Рівного демонтував пластикове вікно та проник до складського приміщення приватного підприємства на території району. Звідти він викрав сейф із грішми.

“Втім, випадково порізався і залишив і на місці події, і на металевому тайнику власні “зразки” крові. Потому попросив знайомого, щоб той замовив таксі та приїхав по нього. Але по дорозі їм не пощастило — авто зупинили патрульні”, — йдеться в повідомленні.

У вилученому сейфі, який відкрили в присутності потерпілого, власника торгової компанії, було 520 тисяч гривень. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося, рівнянин працював у вказаній фірмі. Чоловіка затримали та оголосили йому підозру. Рівнянину може загрожувати до 8 років увʼязнення. Нині досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.