Новини

Всесвіт буде прихильним: кому із знаків Зодіаку пощастить на вихідні

Нинішні вихідні — 8 та 9 травня — випадають на надзвичайні місячні дні, під час яких духовне стоїть куди вище матеріального, тому і поводитися тим, хто хоче, щоб Всесвіт був до нього прихильним, необхідно відповідним чином — прагнути до досконалості, не порушуючи водночас його гармонію.

Субота, 8 травня, — магічний і містичний день, коли можуть стати відомими таємниці, які досі зберігалися, як прийнято говорити в таких випадках, за сімома печатками. Його не варто витрачати на побутові та іншим рутинні клопоти — бажано присвятити час духовному розвитку: читанню відповідної літератури, прослуховуванню класичної музики, роздумам про ситуацію в житті ситуації. Астрологи вважають: якщо в цей час “розповісти” Всесвіту про свої проблеми, він дасть цінну пораду, як від них позбутися. У суботу також підвищиться працездатність, але витрачати сили необхідно тільки на творення — руйнування, хоч і потрібне, краще перенести на інший час.

Неділя, 9 травня, — один із найбільш енергетично світлих і чистих днів місячного місяця. Гармонію навколишнього світу дуже легко порушити, тому небажано не тільки кричати, а й просто голосно розмовляти — навряд чи світобудова подякує за такі різкі “жести”. Час також ідеально підходить для робіт на землі — на присадибній ділянці, в саду і на місті.

Кому пощастить в такі — піднесені в усіх сенсах — дні?

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці — особливо ті з них, які не так давно визначилися зі своїм життєвим призначенням — можуть отримати довгоочікувану  пропозицію престижної посади. Щоправда, з урахуванням вихідних днів поки справа буде йти за попередньою домовленістю, яку потенційні роботодавці підкріплять вже наступного тижня. Час також ідеально підходить для вирішення фінансових питань, що стосуються представників знака, які складуться найкращим — вигідним у всіх сенсах — чином.

Рак (22.06 — 22.07)

Раки зможуть знайти вихід із заплутаного становища, в якому вони несподівано для інших — і себе — виявилися останнім часом. Головне, для представників знака в цей час — зосередитися на вирішенні поставленого перед ними життям завдання, не відволікаючись на другорядні питання і завдання. Якщо їм вдасться розібратися в хитросплетіннях ситуації, що склалася, в їхньому житті з її закінченням почнеться світла смуга, яка налагодить існування представників знака у всіх сферах — як професійній, так і побутовій, а головне — особистій.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водоліям — якщо, звичайно, вони звернуть увагу на доводи інтуїції — вдасться вийти на потрібний їм шлях. Дослухавшись до знаків, які буде надсилати доля, вони зможуть розв’язати проблему, яка давню їм надокучає, і зустрінуть хороших в усіх сенсах людей, які не тільки подарують приємне спілкування, що в наш час важливо, і дадуть добру пораду, але і нададуть можливість в найближчий час непогано заробити. Головне, не хвилюватися через дрібниці і не виходити з душевної рівноваги.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.