Новини

«Не дозволяйте втомі стати перешкодою»: психологиня провела в центрі Чернівців експеримент – відео

Скрин із відео Міли Кондурян

Психологиня з Чернівців Міла Кондурян влаштувала соціальний експеримент. Провела його як нагадування, що всі українці втомилися від війни, проте втома не має стати для нас перешкодою для подальшої боротьби.

Відео експерименту психологиня опублікувала у своїх соцмережах, передає molbuk.ua

На відео видно, що подія відбувається на вулиці Ольги Кобилянської. Міла Кондурян постелила собі “постіль” просто посеред вулиці, і лягла начебто “відпочити”. Поряд поставила табличку з написом: “Я психолог, і я втомилася”.

Перехожі по-різному реагують на побачене: хтось осуджує, інші фотографують, сміються або ж підходять обійнятися.

У дописі під відео психологиня зазначила:

“Правда в тому, що всі ми втомилися. Кожен із нас. Ми всі видихаємося. Ми всі засмучуємося. Ми всі втомлюємося. Втомилися втрачати друзів. Втомилися бачити сторіс про донати. Втомилися жити в укритті без світла, тепла і їжі. Втомилися комунальники, розгрібаючи руїни і шукаючи живих. Втомилися військові.

Ми втомилися з цілком об’єктивних причин, тому що багато чого змінюємо і робимо. Тому відпочиньте, подбайте про себе, але не зупиняйтесь. Не дозволяйте втомі стати перешкодою. Продовжуйте йти, бо ворог близько.

У нас немає вибору в цій війні. Ми маємо воювати до перемоги, оскільки вже заплатили велику ціну, і поразка знецінить нашу жертву. Ми не можемо втомитися від ситуації в країні, тому що інакше загинемо. А якщо втомиться світ, він просто дозволить нам загинути…” – написала щемливі слова Міла Кондурян.

Читайте також: “У кого були мої ангелики, ті вижили”: 11-річна чернівчанка робить із ниток ангеликів і передає кошти на ЗСУ – фото та відео

Раніше повідомлялося, що окупанти вдарили по центру Харкова: багато постраждалих, пошкоджені будинки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.