Новини

У Чернівцях судитимуть зловмисника, який зберігав наркотики

У Чернівцях слідчі поліції завершили досудове розслідування відносно тернополянина за незаконне зберігання наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У липні цього року співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили 24-річного жителя Заліщицького району у вчиненні наркозлочинів. Наразі правоохоронці зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та направили обвинувальний акт відносно нього для розгляду до суду. Відповідно до санкції статті, фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що житель Тернопільської області, який перебував у Чернівцях, зберігав у сумці у салоні автомобіля наркотики для власного вживання. У результаті проведення поверхневого огляду у порушника поліцейські виявили і вилучили наркотики у великих розмірах.

Результати експертизи засвідчили, що вилучена речовина містить PVP, заборонену в обігу на території України.

Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури наразі завершили кримінальне провадження та передали для розгляду до суду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.