Новини

ВОЄНТОРГ В ІНТЕРНЕТІ*

Для пересічної людини “совдеповських” часів слово “воєнторг” було знайоме. В СРСР “магазин-воєнторг” асоціювався із звичайною оптово-роздрібною торговою мережею військово-туристичних товарів. Це були такі собі торгові установи, які допомагали простим людям купити підходящий рюкзак для комфортної подорожі чи для виживання в екстремальних умовах придбати намет, спальний мішок, хороший ніж для оброблення дичини, заготівлі дров. Бляшаний казанок, мисливські сірники або кресало, придбані у воєнторзі, спрощували процес приготування їжі та кип’ятіння води. Для вдалої риболовлі в дикій природі можна було купити спеціальне якісне приладдя. В асортименті воєнторгів зазвичай були поясні сумки, берці і термобілизна. Але основне призначення таких магазинів полягало у продажу військового одягу, екіпіровки, спеціального армійського обладнання – всього того, що дозволяло комфортно і швидко рухатись, бути непримітним і захищеним. Виготовлений із високоякісної сировини такий одяг витримував температурні зміни, мав високу міцність, модульність та мінімальна помітність. Пізніше ці надзвичайні особливості військового обмундирування взяли на озброєння модельєри. Так званий тактичний одяг почали носити не тільки мандрівники та любителі активного способу життя, а і спортсмени, єгері, мисливці, рибалки. А на престижних показах моди “замайоріли” камуфляжні принти, у міському середовищі доволі затребуваним став стиль casual.

У період, коли доволі популярною серед цивільного населення України став стиль мілітарі, більш активно запрацювали електронні майданчики продажу військової екіпіровки і тактичного одягу.

Воєнторги працюють для перемоги

Починаючи з 2014 року, робота інтернет-магазинів оригінального військового спорядження, армійської екіпіровки активізувалася ще більше. Крім товарів для туристичного відпочинку і аксесуарів для мілітаристів, стали затребуваними (із зрозумілих причин) товари спеціального військового призначення. Наразі торгівля військовими товарами представлена в інтернеті багатьма електронними майданчиками, це зокрема, ORKOV.NET та інші.

На електронних майданчиках можна швидко замовити і придбати товари спеціального призначення для бійців ЗСУ та поліції:
бронежилети і уніформу для їх носіння, спальні мішки;

військову форму, комплекти термобілизни, кітелі, армійські дощовики;

армійські толстовки і светри;

збройові аксесуари, екіпірування;

туристичне спорядження і сувенірна продукція.

Українська військова форма має свій персональний камуфляжний візерунок і відповідає єдиним стандартним вимогам(ГОСТ ISO 9001). Вона ергономічна, легка і міцна, з додатковими елементам для зручності використання, забезпечує повноцінний захист в екстремальних ситуаціях.

Лазерні далекоміри, збільшувачі, високотехнологічні біноклі, приціли коліматорні – ця продукція для учасників бойових дій і силових структур стала справжньою цільовою допомогою в умовах жорсткої війни.

Для основних замовників військових товарів (а це наразі, в основному Міністерство оборони і Служба безпеки України) українські воєнторги онлайн 24 годин. Замовити потрібні речі можна в будь-який зручний час, що інколи є надзвичайною перевагою перед звичайними стаціонарними магазинами. Профільні компоненти військового спорядження і обладнання можна придбати в Києві, Запоріжжі, Черкасах, Дніпрі, тобто у будь-якому куточку України, де є доступ в інтернет.

Мережа представляє найкращі зразки українських та зарубіжних виробників.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.