Новини

Чи дотримуються комендантської години у Чернівцях

На території Чернівецького району стало менше випадків порушення комендантської години. Це пов’язано із тим, що мешканці краю стали більш обізнаними.

Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник начальника Чернівецького районного управління ГУНП у Чернівецькій області Олександр Кушнір.

За словами Олександра Кушніра, поліцейські постійно проводять профілактичні бесіди, щодо дотримання комендантської години.

“До патрулювання у комендантську годину залучений ввесь блок. На жаль, така ситуація склалася, що в нас немає покарання за порушення комендантської години. Є правові підстави зупинки, ми можемо перевірити документи під час порушення комендантської години. Під час зупинки громадян, які порушили комендантську годину поліцейські постійно проводять профілактичну бесіду та встановлюються підстави порушення. Такі підстави бувають різні, це може бути поїздка у лікарню, або ж до когось приїхали родичі і їх треба зустріти. Ми всі люди і прекрасно це розуміємо. Можу сказати впевнено, що ситуація поліпшується, адже люди є більш обізнаними”, – розповів О. Кушнір.

Нагадаємо, під час Новорічних свят поліцейські посилено будуть перевіряти дотримання комендантської години.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.