Новини

Поліція Буковини під час новорічних свят посилено стежитиме за порядком – відео

Поліція Буковини на період новорічних свят збільшила кількість нарядів у вечірній і нічний час в області. Залучили максимальну кількість особового складу, додаткові патрулі та слідчо-оперативні групи поліції.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає molbuk.ua

Зробили це “з метою посилення охорони публічної безпеки та порядку, недопущення вчинення злочинів та дотримання безпеки на автошляхах”.

Правоохоронці закликають буковинців не ігнорувати правила особистої безпеки, бути свідомими та відповідальними, не порушувати публічний порядок, не зловживати спиртними напоями та дотримуватися правил дорожнього руху.

“Звертаємося до громадян із проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та дотримуватися вимушених обмежень воєнного стану. Нагадуємо, що комендантська година діє з 00.00 до 4.00 години. Також заборонено використовувати піротехнічні вироби. Порушників буде притягнуто до відповідальності”, – йдеться у зверненні поліції.

Наразі ситуація на території Чернівецької області залишається контрольованою, зазначили у поліції.

Якщо виникла надзвичайна ситуація або вам необхідна допомога – телефонуйте на спецлінію “102” або (0372) 55-26-02, 067-31-28-524, 050-19-75-473, 067-18-16-525.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.