Новини

У Чернівцях замінюють аншлаги: на яких вулицях з’явилися нові

У Чернівцях замінили аншлаги на чотирьох вулицях, які були перейменовані.

Про це molbuk.ua розповів заступник директора департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Ярослав Павлік.

Роботи із заміни аншлагів розпочалися у грудні і їх виконали досить швидко. Демонтували старі аншлаги і встановили нові аншлаги відповідного зразка, який був затверджений рішенням виконкому.

“Загалом замінили 133 аншлаги на суму майже сто тисяч гривень. Нові аншлаги з’явилися на чотирьох вулицях: Вокзальній, Аркадія Жуковського, Олександра Баланецького, Степана Костишина. Найбільше аншлагів замінили на вулиці Вокзальній. Тут встановили 95 аншлагів”, – сказав Ярослав Павлік.

У міській раді запевняють, що наступного року роботи будуть продовжені, але все залежить від фінансування.

“Ми систематизуємо сесійні рішення щодо перейменування вулиць. Відповідно до цього і буде здійснюватися заміна аншлагів. Наступного року заплановано виділити на це майже 2,3 мільйона гривень. Але невідомо, чи кошти отримаємо. У Чернівцях останнім часом перейменували значну кількість вулиць, тому для заміни аншлагів потрібно більше коштів. Але все робитимемо поступово”, – сказав Ярослав Павлік.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях близько сотні вулиць очікують на заміну аншлагів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.