Новини

За межами тиші: в Чернівцях у медичному центрі «Базисмед» запрацював Центр діагностики слуху

Нещодавно до широкого спектру послуг відомого чернівецького медичного центру “Базисмед” додалася ще одна – допомога людям з проблемами слуху. На базі медичного центру створили Центр діагностики слуху, у якому людям допомагають відновити та зберегти слух.

Що пропонує Центр діагностики слуху?

Центр пропонує розширений спектр послуг:
консультація та огляд лікаря: індивідуальний підхід до кожного пацієнта;

ендоскопічне обстеження: сучасні технології для точної діагностики захворювань ЛОР-органів;

аудіометрія: високоточне визначення рівня слуху;

тимпанограма: аналіз стану середнього вуха, а саме – барабанної перетинки, слухових кісточок та слухової труби;

анемізація носових ходів: застосування безболісного методу для полегшення дихання та дренажу біляносових пазух;

консультація та огляд дитячого лікаря-отоларинголога (від народження): спеціалізована допомога найменшим;

безпечне та ефективне видалення стороннього тіла з вуха та вимивання сірчаних пробок;

катетеризація слухових труб та внутрішньо-гортанні вливання: інноваційні методи лікування;

ефективний спосіб промивання порожнини носа – метод переміщення рідини за Проетцером (Ку – кушка);

промивання лакун мигдалин: запобігання та лікування хронічного тонзиліту та профілактика запалення лімфатичних вузлів.

Революційні слухові апарати – для чіткості слуху

Щоб зберегти і покращити свій слух, відвідувачі Центру мають можливість отримати компетентну консультацію від кваліфікованого фахівця зі слухопротезування, а також здійснити індивідуальний підбір слухового апарата, враховуючи особливості та потреби кожного пацієнта.

У Центрі діагностики слуху також професійно налаштують слуховий апарат, щоб він працював максимально ефективно. Крім того, пацієнт може постійно приходити до Центру для перевірки та корегування найкращого звучання.

Ці послуги покликані надати не лише високоякісну медичну допомогу, але й забезпечити максимальний комфорт та задоволення від якості слуху. З цією ж метою Центр діагностики слуху застосовує слухові апарати Oticon, що засновані на технології підтримки природного процесу роботи мозку. Oticon з технологією BrainHearin – це революційні слухові апарати, які надають мозку більше відповідної інформації, необхідної для кращого сприймання звуків, завдяки чому можна краще розуміти мову, витрачаючи менше зусиль, і легше запам’ятовувати почуте.

Фахівці працюють для дорослих і дітей

Призначає та підбирає слухові апарати висококваліфікований сурдолог-отоларинголог Центру діагностики слуху з командою медичних фахівців, які мають великий досвід роботи.

Пацієнти високо цінують лікарів за їхній професіоналізм, теплий підхід до кожного, ефективні методи діагностики та лікування. Здатність фахівців Центру співпрацювати і з дорослими, і з дітьми (дитяча отоларингологія) свідчить про їхнє розуміння та повагу до різних вікових груп пацієнтів.
Центр слуху в медцентрі “Базисмед” – це зручне місце для діагностики та лікування захворювань слухової системи. Адже лікарі тут використовують найсучасніші методи для забезпечення пацієнтам максимального комфорту і надання медичної допомоги високого рівня.
Будьте здорові!

Запрошуємо всіх охочих відвідати Центр діагностики слуху у медичному центрі “Базисмед” за адресою: м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А. Для попереднього запису та довідок звертайтеся за телефоном +38 (050) 505 59 55.

Сайт: “Базисмед”

Акредитаційний сертифікат МОЗ України МЗ №015184, виданий 2 березня 2021 року

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.