Новини

Мешканці мікрорайону Чернівців облаштували в дворі святкову фотозону

Фото надав Олександр Калиновський

Мешканці будинку №273 на вулиці Руській в Чернівцях (мікрорайон Гравітон) традиційно облаштували до різдвяно-новорічних свят гарну фотозону у дворі.

Про це molbuk.ua повідомив голова ЖБК-57 Олександр Калиновський.

Мешканці будинку щороку встановлюють гарно прикрашені локації до зимових свят. Цей рік не став винятком.

“Цьогоріч, як і останніх 4 роки, за фінансової участі мешканців нашого будинку ми організовуємо тематичну фотозону для діток і дорослих. Робимо це не лише для нашого будинку, а й для всіх мешканців мікрорайону Гравітон.

На цю локацію ми витратили близько 3 тисяч гривень. Сума внеску була довільна. Кожен давав скільки міг: хтось 50, хтось 300 гривень.

Для оформлення фотозони переважно використовувався синтетичний матеріал, пінопласт, папір, та наша з дружиною фантазія. У роботі нам допомагав наш син – Денис.

Запрошуємо всіх мешканців нашого міста та мікрорайону зробити яскраві фото, підняти настрій та відволіктись на позитивні думки в цей нелегкий час для всіх нас!” – закликав Олександр Калиновський.

На фото: У роботі подружжю Калиновських допомагав їхній син Денис

Як правило, у попередні роки фотозону знімали в 20-их числах січня. Хоча цього року за новим календарем дати свят змістилися, все ж ініціатори планують залишити фотозону знову до кінця січня. Щоби помилуватися нею могли всі охочі.

Олександр Калиновський зауважує, що на будинку здійснюється відеонагляд. Тому, якщо хтось захоче понищити фотозону, його дії зафіксують і передадуть правооохоронцям.

Торік мешканці будинку №273 також облаштували гарну фотозону біля свого будинку, прикрасили дві ялинки.

Раніше molbuk.ua писав про цей будинок, мешканці якого облаштували в кожному з під’їздів тари для збору відпрацьованих батарейок та інших небезпечних відходів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.