Новини

У ЧТУ попередили, що через збій у «Київстар» пасажири можуть отримувати сповіщення про оплату з запізненням

Через масштабний збій у роботі “Київстар” пасажири чернівецьких тролейбусів та комунальних автобусів можуть лише тепер, після поступового відновлення роботи оператора, отримувати повідомлення про списання коштів за проїзд, оплачений у період збою.

Про це попереджають у КП “Чернівецьке тролейбусне управління”, передає molbuk.ua

“Робота мобільного інтернет зв’язку оператора “Київстар” поступово відновлюється. Тому пасажири, які від початку масштабного збою оплачували проїзд банківською карткою, можуть уже отримувати повідомлення про списання коштів за проїзд. Важливо враховувати, що такі сповіщення будуть надходити поступово, допоки не відноситься стабільна робота оператора”, – попередили у ЧТУ.

Також там нагадали пасажирам: якщо вони оплачують за проїзд банківською/транспортною карткою, важливо пам’ятати, що підтвердженням оплати проїзду є зелена галочка на валідаторі та звуковий сигнал.

“Обовʼязково дочекайтеся його, а не просто піднесіть картку до валідатора та пройдіть по салону транспортного засобу”, – наголошують у підприємстві.

Нагадаємо, вранці 12 грудня була здійснена потужна хакерська атака на “Київстар” і в роботі мобільного оператора стався масштабний збій.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.