Новини

На Буковині п’яна водійка пропонувала хабар поліцейським

На Буковині жителька села Стерче Чернівецького району запропонувала правоохоронцям гроші, щоб уникнути адміністративної відповідальності за нетверезе водіння. За спробу підкупу службових осіб передбачене покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає molbuk.ua

Уночі 14 грудня, патрулюючи територію обслуговування, працівники поліції зупинили 29-річну водійку автомобіля “Audi А4” за порушення комендантської години.

Під час спілкування з кермувальницею поліцейські помітили у неї явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти тест на освідування. Однак буковинка відмовилася та за не притягнення її до адміністративної відповідальності запропонувала працівникам поліції неправомірну вигоду.

“Правоохоронці відмовилися від грошей і попередили буковинку про кримінальну відповідальність, передбачену чинним законодавством за такі дії. Попри застереження поліцейських, порушниця поклала кошти до службового автомобіля. На місце події прибула слідчо-оперативна група цього ж відділення, яка задокументувала неправомірні дії жінки”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники групи реагування склали на водійку-порушницю адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі поліції внесли відомості про вказане правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.