Новини

Поліція скерувала до суду справу відносно винуватця ДТП, в якій постраждав 17-річний буковинець

На Буковині слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно водія, який спричинив ДТП із потерпілим. Йдеться про аварію з потерпілими в селі Банилів-Підгірний, яка трапилася 13 серпня цього року. Наразі за цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Того дня, 13 серпня, 16-річний мешканець села Банилів-Підгірний не впорався з керуванням мотоцикла “Spark” та зіткнувся з вантажівкою “КАМАЗ” під керуванням 40-річного жителя села Нові Бросківці.

У результаті травмувався 17-річний пасажир мотоцикла. Він отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснював Відділ захисту інтересів дітей та протидії насильству Чернівецької обласної прокуратури.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.