Новини громади

Голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк. Син мільйонер. Будинок. Земельні ділянки. Доходи. – декларація

Голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк подав щорічну декларацію за 2022 рік.

За минулий рік Григорій Ванзуряк заробив 416 438 тисяч гривень на посаді голови Глибоцької громади.

Його дружина Наталія, яка працює в відділі освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради отримала понад 135 тисяч гривень зарплати.

Також Григорій Ванзуряк задекларував доходи синів:

син Степан у 2022 році отримав 3 784 820 мільйона гривень (ТОВ «Українські інноваційні технології» – 589 992 тисяч гривень, ТОВ «Софтсерв»-інтеграція – 841 069 тисяч гривень та дохід від підприємницької діяльності – 2 353 759 мільйона гривень.

син Олександр8 088 тисяч гривень стипендії.

Згідно зі щорічною декларацією, Григорій Ванзуряк володіє житловим будинком у селищі Глибока, площею понад 224 квадратних метрів.

Також Григорій Ванзуряк володіє двома земельними ділянками 1 000 та 1 100 метрів квадратних у селищі Глибока, а його дружина Наталія володіє земельною ділянкою 12 326 тисяч метрів квадратних у Кіцманській громаді, селі Лашківка.

Детально ознайомитися з декларацією Григорія Ванзуряка ви можете за посиланням нижче:

https://public.nazk.gov.ua/documents/14347e50-f7cc-46f9-b32d-cb892b1bdcd0

коментарів 35

    • Ілля

      Григорій Степанович, на відміну від інших чиновників, в котре доводить, що він чесна людина і законослухняний громадянин, який не має що приховувати. Не розумію навіщо піднімають подібні теми

    • 01

      Гріша молодець! Знає як мутити свої схемки. Мастак! Треба через власних дітей? Не проблема))))

  • Аліна

    Глибока разом із її мером – це цілковита повна СРАКА! В прямому і переносному сенсі. Лише це чомусь всіх влаштовує! чи то я дурна і щось не розумію?

  • Ганна

    Люди, сміюся з вас) будьте трохи РОЗУМНІШИМИ!
    Невже ви думаєте, що Григорій Степанович подавав би декларацію з цими показниками намагаючись, щось приховати? )) Ці ваші балачки показують які люди живуть в Глибоці. Задумайтесь.

  • Чиста правда

    Скільки років при владі,тільки те робив , що поповнював собі свої кишеніі.Примушувували людей голосувати за нього…Для Глибокої нічого не зробив……

  • Чиста правда

    Скільки років при владі,тільки те робив , що поповнював собі свої кишеніі.Примушували людей голосувати за нього…Для Глибокої нічого не зробив……

  • Анонім

    Доброго дня шановні коментатори, то діти мають бути безробітні і бомжі ?, доходи сина офіційно показані через податкову. Треба ввести декларування всіх поголовно від дитини до останнього пенсіонера, тоді покажете диванні коментатори за які гроші живете, на яких машинах їздете, які доходи мають ваші діти, скільки разів ви перетинали кордон і з якою метою.

  • Анонім

    Він показав те що і так видно через ДФС, і ці суми не сховаєш. Ви краще подивіться скільки декларацій є що чоловік дієздатний має нуль доходу, а заробляє лише жінка яка працює держслужбовцем. ви в це вірите?

  • Курудз

    Дякувати Богу, шо у нас в Глибоці є такий чудовий мер-спаситель! Зробив з селища Рай))))) якби не він все б пропало
    Друзі, ті хто намагається захищати “нашого” хитрожопого голову, ви або не дружите з головою, або просто йобнуті!

    • Анонім

      Ніхто його не захищає, просто при чому тут декларація і доходи членів сім’ї, до того що Ванзуряк не робить того чи іншого в Глибоці, є якісь порушення то звертайтеся в відповідні служби.

  • Маша

    Хіба погано, що ми побачили декларацію голови? Що в цьому поганого?
    Я рахую, що це навпаки це піднімає довіру до людини, яка займає певну посаду. А якщо людина щось приховала, змахінувала, то є відповідні органи, які все доведуть до путя. Не переживайе. Тому спокійно – захиснички мера) Не нервуйтесь) Всім добра і хорошого настрою)

  • Марія

    Так в Глибоці не все добре, є чимало недоліків, але по заголовку – хейт іде через доходи сина. Син чим винен що він має гарну освіту і дохід в сфері ІТ? Чи йому не працювати? Щодо землі і житла то нічого нового там не появилось за останні роки. То до чого бризкатись ядом в коментарях. А де ж ті захмарні премії про які писали ” журналісти”? Зрівняйте його зарплату з зарплатами інших голів. Думайте кожен своєю головою і не ведіться на заголовки.

    • Анонім

      Якраз завдяки журналістам у нього вже не захмарна зарплата ! Як би всі мовчали у нього і далі була зарплата до 1 млн гривень !!! І навіть така зарплата яка у нього зараз є захмарною для шановного !!! Що він зробив для громади? Окрім того що проїдає бюджет. Заспустив завод з бруківки і почав бабла косити? Завод з бруківкою комунальне майно чи приватне??? Коли хлопцям потрібні дрони будемо бруківку ставити. Бо голова не шановний має заробити?

  • Антон. А може не Антон

    Шановний? то гімно псєчє а не шановний.
    Гарячко за своєї каденції теж нічьо не зробив в Глибоці, але в ті часи дійсно не було грошей в бюджеті. Але з точки зору людяності, розуміння, спілкування з мешканцями – прекрасна людина. А цей Ванзуряк живе в час коли страшні мільйони надходять в громаду і він ніхєра не зробив, а в спілкуванні з людьми сцяє всім в очі своїми брехнями! Чи може для когось новина, шо Григорій Степанович своїми обіцянками по через раз кидає людей через одне місце не стримуюче слово? Не знали? Знайте!

  • Вільна Людина

    Пора вже щось робити з цим корупціонером. Поїдьте в Сторожинець або Волоку погляньти як так газдує староста. За що воюють наші хлопці щоб воно Крало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.