Новини

Банківська картка: як отримувати більше вигоди*

Можливість розраховуватись безготівково в Україні вже давно не дивина, проте банки регулярно тішать клієнтів додатковими можливостями, які багатьом стають у нагоді, дозволяючи істотно заощаджувати на повсякденних витратах. На прикладі актуальних пропозицій від Райффайзен Банку розглянемо, яким чином можна користуватись карткою по-справжньому вигідно.

Орієнтуйтесь на кешбек

Безумовно, найпривабливіша зарплатна картка та, на якій передбачено кешбек за витрати грошей. Наприклад, маючи “Райфкартку + Visa Gold”, ви постійно повертаєте 1% від вартості товарів та послуг з певних категорій.

Бонус зараховується при сплаті за відпочинок у кафе, придбання взуття та одягу, оновлення побутової техніки. У сукупності з безкоштовним обслуговуванням рахунку, такий кешбек вважається винагородою за лояльність клієнта до Райф-банку.

Накопичений кешбек можна витрачати відразу після зарахування або зберігати для виконання власних бажань.

Додаткова перевага голд картки від Райффайзен Банку – можливість відкривати депозит у валюті строком від трьох місяців до року. Така пропозиція особливо доречна, якщо ви прагнете зібрати певну суму чи робите перші кроки в інвестуванні або хочете вберегти гроші від інфляції.

Переваги карток Fishka і АТБ

В залежності від ваших уподобань та способу життя, банківська картка може принести додаткові бонуси.

Наприклад, з карткою АТБ від Райфу ви отримаєте знижку у 5% на сотні акційних товарів в мережі супермаркетів, які мають відповідну жовту позначку на цінниках.
Якщо ж ви волієте заправляти автомобіль на АЗК ОККО, замовте картку Fishka, яка дасть можливість:
отримувати бали за купівлі в магазинах-партнерах;

повертати частину витрачених на обслуговування машини коштів;

користуватись карткою безкоштовно, якщо щомісячні витрати перевищують 5000 гривень.

Обидва банківських продукта є дебетовими і не передбачають кредитного ліміту, проте поповнити їх ви можете без комісії будь-яким зручним способом:
в терміналі;

відділенні банку;

онлайн-переказом.

Для зручності контролю за витратами користувачу доступний мобільний банкінг, що цілодобово надає повну інформацію про стан рахунку. Установа також пропонує клієнтові безкоштовне SMS-інформування та Push-повідомлення про проведені транзакції. І звісно, така банківська картка є безпечним та зручним варіантом користування грошима.

Фінанси під надійним захистом

Спеціалісти Райффайзен Банку піклуються про те, щоб ваші кошти були під надійним захистом. Всі фінансові операції та доступи до рахунку мають багатоступеневу систему безпеки, тож будь-яка вірогідність викрадення грошей повністю виключена.

Якщо ви раптом загубили, або у вас вкрали пластикову картку чи девайс з даними про неї, ви можете швидко заблокувати рахунок, щоб запобігти втраті грошей. Вже найближчим часом після інциденту ви отримаєте нову картку і швидко забудете про неприємність.

Сьогодні свої гроші Райфу довірили більш ніж 2,5 мільйони українців. Доєднуйтесь до них й ви, та оцініть переваги відповідального ставлення до ваших фінансів.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.