Новини

У парку Чернівців провели свято для дітей «Подарунок Миколаю» – фото

У парку Шевченка відбувся мистецький захід за участі учнів освітніх закладів до Дня святого Миколая та відкриття ялинки.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Спочатку відкрили ялинку на локації “Казкове містечко”. До події залучили понад 20 дітей. Під час виступу дітлахи співали та розповідали патріотичні вірші.

За словами завідувачки культурного відділу центру культури та дозвілля ім. Т. Шевченка Тетяни Маслюк, два свята поєднали в один захід.

“Сьогодні День святого Миколая та День Збройних сил України. Тому вирішили спробувати поєднати їх. Вийшло дуже добре. Ми навіть не попереджали учасників, що це буде в одному дусі. Це свідчить про те, що зараз усі українці рухаються до спільної мети”, – каже Тетяна Маслюк.

Щоби розповісти дітям правдиву історію про святого Миколая, організатори запросили військового капелана, отця Віталія Грицюка. Він розповів про життя чудотворця та походження свята.

На сцені стояли дві скриньки для донатів на Збройні сили.

“Дуже рада, що ми маємо можливість святкувати Миколая. Дякую нашим ЗСУ за дитинство, свято. Зараз украй потрібен цей настрій, щоби далі жити, боротися. Коли відбуваються такі заходи для дітей, наші воїни знають, за що вони борються. Тому я повністю це підтримую, моя дочка щаслива. Всі ми віримо, що настане перемога і будемо жити в мирній країні”, – ділиться одна з матусь Маргарита.

Авторка: Ангеліна Петльована

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.