Новини

Що таке нандролон – коротка характеристика*

Багато спортсменів, які стежать за своїм тілом, які активно займаються бодібілдингом та різними важкими видами спорту, часто вдаються до прийому особливих препаратів. У їхньому складі присутні стероїдні компоненти, дія яких спрямована на стимулювання росту м’язової маси. Їх використання дозволяє в короткий термін набрати великий обсяг м’язів, зробити м’язи вираженими, щільними і рельєфними. А також багато стероїдних препаратів збільшують силові показники, підвищують витривалість, тому їх застосування суттєво збільшує позитивні результати у спорті.

Серед найбільш дієвих та ефективних можна виділити анаболічний стероїд Нандролон. Препарати з цим компонентом мають відмінні терапевтичні властивості, їх застосування забезпечує швидке настання необхідних ефектів. Купити Нандролон оригінальну якість від виробників можна на сайті hulk.in.ua. На нашому сайті пропонується великий вибір препаратів з даним елементом, які можна застосовувати у сфері спорту та бодібілдингу. Перед покупкою варто розглянути, що це за речовина, вивчити її коротку характеристику, яка також вказується на сайті.

Що таке Нандролон?

Нандролон відноситься до хімічного компонента, він є анаболічним стероїдом, що виробляється в організмі людини. Він сприймається людиною природно, при її використанні не спостерігається негативних ефектів, ця речовина позитивно впливає на стан гормонального тла.

Нандролон виробляється в організмі людини при тяжких навантаженнях, пов’язаних із фізичною діяльністю. Також ця речовина утворюється у жінок під час виношування дитини.

Нандролон має високу анаболічну активність, вона може сягати 150 %, активність андрогенів може становити близько 30 % від тестостерону. Естрогени присутні у невеликих кількостях, тому при прийомі препаратів з нандролоном практично не чиниться негативний вплив на печінку. Тому цей стероїд користується високою популярністю у сфері спорту.

Небезпека самолікування

Важливо розуміти, що в жодному разі не можна займатися самолікуванням. Самостійний підбір препаратів та безконтрольне використання може спровокувати безліч проблем зі здоров’ям. У складі стероїдних препаратів є небезпечні речовини, які можуть спричинити порушення в роботі внутрішніх органів.

При неправильному використанні стероїдних та інших препаратів можуть виникнути проблеми зі здоров’ям:
Збої у роботі серця та судин;

Постійні стрибки артеріального тиску;

Порушення у роботі травної системи;

Гормональні порушення;

Алергічні реакції;

Зниження статевого потягу та багато інших порушень.

Тому застосування анаболічних стероїдів має проводитися з урахуванням рекомендацій, що вказуються в інструкції. Важливо дотримуватись дозування та схеми прийому препаратів, це знизить ймовірність появи побічних ефектів. Також перед застосуванням варто пройти обстеження та проконсультуватися з лікарем, він підбере безпечне та ефективне дозування, схему прийому стероїдного засобу.

Для чого застосовується Нандролон у спорті

Препарати з нандролон користуються високим попитом в області бодібілдингу, у важких видах спорту. Вони мають високу ефективність, забезпечують нормальний приріст м’язової тканини без шкоди здоров’ю. Оригінальні препарати можна замовити у нас на сайті www.hulk.in.ua

Нандролон має величезну фармакологічну активність, тому препарати з даною речовиною в спорті часто застосовуються як допінг. Після першого введення препарату анаболічний ефект настає лише через 3-7 днів. Особливо сильно ефект буде помітний, якщо спортсмен додатково вживає їжу з високим показником білків.

У спорті препарати з Нандролоном використовуються для досягнення таких ефектів:
нарощування м’язової маси;

поліпшення зовнішнього вигляду тіла;

збільшення жорсткості м’язів;

формування рельєфності на поверхні тіла;

підвищення силових показників;

збільшення витривалості;

відновлення гормонального тла;

підвищення лібідо.

Основна мета використання препаратів із нандролоном у спорті – це покращення тіла, нарощування м’язової маси, підвищення силових показників. Завдяки стероїду можна досягти відмінних результатів у спорті. Він добре підходить як для досвідчених спортсменів, так і для новачків. Ефекти можна буде помітити вже перші дні застосування. Головне потрібно дотримуватись правильної схеми прийому, не перевищувати рекомендовані дозування.

Застосування анаболічних стероїдів має проводитися з урахуванням рекомендацій, які вказуються в інструкції. Важливо дотримуватись дозування та схеми прийому препаратів, це знизить ймовірність появи побічних ефектів. Також перед застосуванням варто проконсультуватися з лікарем, він підбере безпечне та ефективне дозування, схему прийому стероїдного засобу.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.