Новини

Сарафани: вибираємо найкраще вбрання для маленької модниці*

Купити сарафан для дівчинки, який би сподобався їй та виділив на тлі ровесниць та подруг – завдання непросте, але ми точно знаємо, як вам допомогти. Далі в нашій статті розповімо про переваги, недоліки та нюанси вибору цього універсального та практичного предмета гардероба.

У чому переваги сарафанів?

Сарафан – це справжнє “багатофункціональне” вбрання, яке підкреслює стриманий стиль дівчинки і водночас її жіночність. А ще це капсульний комплект, який можна поєднувати з багатьма предметами:
блузки та сорочки різних кольорів та фасонів;

піджак укорочений та подовжений;

водолазки;

кофта, кардиган, подовжені жилети.

Ваше дитя отримує унікальну можливість виглядати красиво і по-новому кожен день. А ще сарафан вчить дівчинку поєднувати правильно кольори, підбирати відповідне взуття, сорочку чи блузку в тон.

Визначаємось з видом вбрання

Варто уважно вибирати крій виробу, щоб малюк відчував у формі себе комфортно. Сарафан не повинен сковувати рухів, надто обтягувати фігуру. По крою розрізняють моделі:

Класичний.

Сарафан-трансформер.

Розкльошений.

На бретельках.

Звична та безпрограшна класика – це строга сукня лише без рукавів. Продаються моделі як із комірцем, так і без нього. На талії поясок або встрочена широка гумка. Бонус – такі моделі чудово виглядають на дівчатках різних комплекцій.

Романтичний кльош. Від лінії талії спідниця розширюється, кльош збігає донизу. Відмінний варіант для повненьких дівчаток. Відкоригує силует, візуально витягнувши його. Приховає недоліки фігури.

Модель на бретельках – варіант, який чудово та елегантно виглядає зі святковими блузами, прикрашеними безліччю декоративних елементів (жабо, великі коміри, рюші та банти).

Інформація для мам

Перед покупкою сарафана обов’язково переконайтеся в його якості. Від неї головним чином залежатиме комфорт вашої малечі і, звичайно, її здоров’я:

Тканина має бути переважно натуральною, допустимий невеликий вміст синтетики, але не більше 55%. Але й цілком натуральні вироби – рішення невдале. Вони швидко мнуться, втрачають початкову форму.

Шви – вони повинні бути рівними, неприпустимі надто щільні та грубі “лінії”. Якщо вимоги не дотримано шви можуть натирати тіло, тріскатися та розпускатися. Перевіряйте крайки виробів вони повинні бути відстрочені спеціальним швом, який не допускає обсипання тканини.

Фурнітура – тестуємо блискавки на міцність та працездатність, перевіряємо, наскільки щільно пришиті ґудзики.

Вивчайте етикетку – варто дотримуватися рекомендацій від виробника щодо догляду за річчю. Тоді вона прослужить довго та не втратить зовнішній вигляд.

Чудово, якщо у вас можливість придбати відразу два або три сарафани. Це практично, адже речі будуть рідше пратися. Дитина завжди виглядатиме гарно, стильно та оригінально. Не доведеться купувати обновку на кожне свято достатньо придбати кілька блузок і неповторний образ готовий.

Завжди чарівна!

Якщо для мами головне, щоб одяг був якісним та довговічним, то для дівчинки – красивим та стильним. Дитина не завжди готова оцінити себе критично, але в цьому допоможе мама, вибираючи сарафан:
для повненьких варто купувати сарафани А-силуету з однотонного матеріалу. Не варто вибирати великий принт або клітину;

худенька дівчинка – навпаки підійде модель в яскраву клітку. Колір – червоний, бордовий, насичений зелений.

Важливий нюанс – при покупці слід звертати увагу не лише на фасон, а й на ціну. Якісний сарафан від авторитетного виробника не може коштувати надто дешево! Можливо, вам пропонують одяг, при пошитті якого не дотримувалися вимог безпеки, норми гігієнічності тощо.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.