Новини

“Холостячка-2”: що відомо про особисте життя героїні шоу Злати Огнєвіч

Днями стало відомо, що українська співачка Злата Огнєвіч стала головної героїнею романтичного шоу “Холостячка-2”.

Поки зірка готується до зустрічі із новим коханням, редакція сайту ТСН.ua пише, що відомо про особисте життя артистки.

Злата Огнєвіч ніколи не афішувала своїх обранців. Втім, вперше знаменитість заскочили з коханим на київському вокзалі 2015-го. Він виявився героєм АТО, з яким зірка познайомилася 2013 року під час відпочинку в Таїланді.

Тоді чоловік не знав, що Злата – артистка. Коли коханий дізнався, хто вона така, то навіть хотів розірвати стосунки, адже вважав співаків і акторів примхливими, зарозумілими і порожніми.

Романтичні стосунки закоханих тривали близько трьох років. Влітку 2016-го виконавиця заявила, що вже самотня. Огнєвіч розповідала, що у їхньому спільному житті настала точка відліку, коли воно розділяється на два шляхи.

Злата додала, що розриву “йшло логічно” та заявила,  що про своє особисте щастя потрібно мовчати.

За пів року зірка поділилася, що знову закохана. Втім, ці стосунки теж не завершилися хепіендом. На початку вона попередила хлопця, що зникатиме на зніманнях та гастролях.

Тоді коханий запевнив, що був готовий це терпіти заради неї, втім, згодом почав ревнувати та поставив перед вибором – або він, або сцена. На той момент артистка з головою поринула в кар’єру, тому 2018 року розірвала ці стосунки.

“Мій коханий сказав мені, що не терпітиме мої гастролі, шанувальників, характер, який змінюється, ну, часто змінюється і довелося розійтися”, – прокоментувала тоді зірка.

Після цих стосунків Злата Огнєвіч закрутила новий роман, втім, обранець жорстко критикував її, зокрема, зовнішність.

“Коли ми з ним розходилися, він мені сказав, що я нездара, що я негарна, що в мене погана фігура, і нічого в мене не вийде. Я набула собі купу комплексів”, – ділилася артистка.

Через це виконавиці навіть доводилося ходити до психолога та сидіти на антидепресантах.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.