Новини

На Буковині скоро розпочне функціонувати хоспіс для важкохворих дітей: хто зможе отримати допомогу

З 20 листопада на території центру “Місто Добра” розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування.

Про це повідомляють у центрі “Місто Добра”.

Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі безкоштовні.

Тут допомагатимуть дітям з інвалідністю, яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників). Це діти:

— які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду;
— які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування.

Вся необхідна техніка та підготовлена команда у хоспісі є.

“За необхідності Місто Добра забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання. Можемо прийняти в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям”, – йдеться в повідомленні.

Також Місто Добра готове надати психологічну, юридичну, просвітницьку або іншу допомогу батькам таких дітей.

Є можливість перебування дітей без батьків, щоб надати можливість їм розв’язати власні нагальні проблеми чи час для оздоровлення.

Також паралельно з реабілітацією дитини чи перебування в хоспісі, одиноким мамам можуть надаватися послуги професійного навчання, допомога з працевлаштуванням чи відкриттям власної справи.

“Наше завдання — зберегти дитину в сім’ї, давши мамі час на відновлення, відпочинок, самореалізацію, надання психологічної допомоги”, – повідомляють у “Місті добра”.

Для уточнення інформації або для додаткових питань можете писати на нашу електронну адресу cityofgoodnessua@gmail.com або телефонувати за номером – 099 200 01 03

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.