Новини

Зимовий гардероб: модні тренди та поради для захисту від холоду з Goldi*

Зимовий сезон дарує свіжі ідеї та тренди прихильникам моди. Компанія Goldi випускає нову колекцію одягу осінь-зима 2023-2024. Як завжди, виробник робить акцент на індивідуальності, поєднує практичність та вишуканість.

Бренд “Голді” — це виробництво повного циклу, від тканин до дизайну та виготовлення одягу. Фабрики бренду знаходяться в Україні, а придбати модні моделі можна в інтернет-магазині та у великих торговельних центрах. Якщо хочете дізнатися ще більше про бренд goldi відгуки постійних покупців допоможуть отримати корисну інформацію. Модні речі приваблюють сміливістю рішень, комфортом, елегантністю, виразністю.

Особливості одягу від Goldi

Компанія виграє тим, що сама виробляє тканини, розробляє колекційні моделі та шиє цей одяг. Тому втілення творчих ідей виходить дуже вдалим. Якісні матеріали, трендові кольори, комфортний одяг, універсальний стиль та помірні ціни — все це приваблює багатьох поціновувачів. В магазині “Голді” можна підібрати потрібний розмір, а різноманіття моделей дозволить створити індивідуальний та неповторний образ.

У цей зимовий сезон популярним є поєднання зручності й вишуканості. Такий комфортний та затишний мінімалізм відображений і у світових модних трендах. Що є популярним цієї зими:
В’язані жилети, що добре поєднуються з базовими речами (сорочками, гольфами, футболками), — створюють за потреби й офіційний, і вільний стиль. Оригінальна в’язка, спокійні кольори роблять жилети універсальними.

Накидки й палантини — приємно холодним днем закутатись у теплий палантин, а накидка в стилі пончо з етнічним візерунком зробить образ неповторним.

Светри та світшоти оверсайз — багатошаровість у одязі не втрачає актуальності. Теплі речі в розмірі оверсайз якнайкраще пасують до стилю затишного мінімалізму. Об’ємні светри в ніжних пастельних тонах наче обіймають, зігріваючи тіло й душу.

Для ідеального образу важливий не тільки правильно вибраний фасон. Текстури тканин, що поєднуються між собою на основі гармонії чи контрасту, примушують подивитися на стиль з іншого ракурсу.

Еклектика: незвичний погляд на моду

Цей сезон став піком для курток-бомберів. Кольорова та текстурна палітра дуже різноманітна. В моделях поєднують різні фактури: грубу екошкіру та м’який трикотаж, благородний вельвет із плащовою тканиною.

Повернулися знамениті куртки-косухи. Обов’язкова умова: вони мають бути на кілька розмірів більші, начебто річ позичили в старшого брата. Їх сміливо можна поєднувати в один ансамбль зі спідницею-плісе з вишуканого шовку.

Цікавими акцентами у світових колекціях стало використання пір’я та штучного хутра. Та “Голді” надає перевагу базовим і практичним речам. Акцентується увага на комфортних і водночас оригінальних фасонах. Кольорова гама речей відповідає модним трендам. Завдяки цьому різні елементи з колекції вдало поєднуються в елегантні ансамблі.

На сайті інтернет-магазину Goldi поціновувачі моди знайдуть для себе неповторні речі. Тут полюбляють одягатися прихильники еклектичного та спортивного стилю, фанати тихої розкоші та шукачі затишного мінімалізму. Оригінальність і комфорт у одязі подарує своїм покупцям бренд Goldi.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.