Новини

П’яний відвідувач витягнув гранату в одному з барів Чернівців

Слідчі поліції Чернівецької області повідомили чоловіку про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами. За клопотанням правоохоронців суд обрав чернівчанину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

9 листопада в одному барі Чернівців 39-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, витягнув предмет, схожий на гранату, та почав її демонструвати відвідувачам закладу.

Завдяки злагодженим і професійним діям правоохоронців вдалося запобігти непоправним наслідкам та швидко вилучити небезпечний боєприпас.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Гранату правоохоронці вилучили та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 183 тисячі гривень.

Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.