Новини

У Чернівцях проведуть Кубок міста з рукопашного бою, присвячений загиблим воїнам спецпідрозділу «Альфа»

У Чернівцях відбудеться Кубок міста з рукопашного бою, присвячений пам’яті воїнів-героїв спецпідрозділу “А” Олександра Петращука та Гліба Лакусти.

Про це повідомляє Чернівецька облрада, пише molbuk.ua

Організатор змагань – “Чернівецька обласна федерація рукопашного бою”.

“На таких заходах ми розповідаємо дітям і молоді про справжніх воїнів, чия сміливість і героїзм стали прикладом для наслідування. Крім того, так ми популяризуємо здоровий спосіб життя, спорт і власне рукопашний бій, як спосіб самозахисту”, – зазначають організатори.

Кубок міста Чернівці відбудеться 11 листопада за адресою: вулиця Хотинська, 43.

Урочисте відкриття о 13:00. Вхід вільний.

Що відомо:

У 2014 році від рук терористів на сході України загинув 27-річний співробітник спецпідрозділу СБУ “Альфа”, старший лейтенант Олександр Петрищук.

Він разом із іншими офіцерами був на борту українського гелікоптера Мі-8, який обстріляли бойовики під Слов’янськом, повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

Олександр Петращук після навчання за направленням УСБУ в Чернівецькій області, працював у Києві. На Буковині в нього залишилися батьки та сестра.

А цього року в липні під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув заступник командира спецпідрозділу “Альфа” Служби безпеки України Гліб Лакуста.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.