Новини

На Буковині аферисти ошукали жінку на 45 тисяч

Шахраї входять в довіру до громадян, переконують у необхідності перерахування коштів на невідомі рахунки і таким чином привласнюють їхні заощадження. Впродовж минулої доби двоє жительок Чернівецької області потерпіли від “лап аферистів”.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Учора, 2 листопада, до Чернівецького районного управління поліції звернулася 30-річна місцева жителька, яка повідомила, що під час додаткового онлайн-заробітку її ошукала невідома особа. Жінка власноруч перерахувала понад 45 тисяч гривень на невідомі рахунки.

Також цього дня з повідомленнями про шахрайство до Вижницького райвідділу поліції звернулася 45-річна жителька міста Вижниця. Жінка розповіла правоохоронцям, що під час покупки електровелосипеда її ошукав недобросовісний продавець. Буковинка власноруч перерахувала на рахунок афериста понад 13 тисяч гривень, а бажаний товар так і не отримала.

Дізнавачі поліції за вказаними фактами незаконного заволодіння коштами громадян шахрайським шляхом, розпочали кримінальні провадження, передбачені статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські рекомендують не спокушатися на вигідні умови так званих онлайн-заробітків. Не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків. Перевірте так званих “роботодавців” через пошукові запити в інтернеті. Та в жодному випадку не перераховуйте гроші на невідомі рахунки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.