Новини

Вполювали кабана: на Буковині біля кордону затримали браконьєрів

На Буковині прикордонники зловили чотирьох браконьєрів, які вбили кабана.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, пише molbuk.ua.

Прикордонники затримали чотирьох браконьєрів, серед яких був один неповнолітній юнак без документів. В їхній автівці прикордонники виявили дві мисливських рушниці, біля транспортного засобу здобич – застреленого кабана.

Дорослих браконьєрів прикордонники передали поліції та повідомили про ознаки кримінального правопорушення за ст. 248 ККУ “Незаконне полювання”. З неповнолітнім, після встановлення його особи, провели бесіду і відправили додому.

“Звертаємо увагу, що законодавство забороняє здійснювати полювання у прикордонній смузі без інформування органів чи підрозділів Держприкордонслужби. Більш того, згідно з Рішенням Ради оборони Чернівецької області заборонено полювання у період дії воєнного стану на території мисливських угідь Чернівецької області, за винятком регулювання чисельності окремих видів звірів з дотриманням вимог чинного законодавства України”, – повідомили прикордонники.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.