Новини

Понад сім годин гасили вогонь! Рятувальники розповіли деталі пожежі в природному парку на Буковині

Сьогодні, 31 жовтня, на Буковині сталася масштабна пожежа – горіла лісова підстилка. Площа пожежі склала 7 гектарів. До робіт було залучено майже пів сотні людей.

Про деталі пожежі розповіли на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області, передає molbuk.ua.

“Уранці на спецлінію надійшло повідомлення від працівників національного природного парку “Вижницький” про загорання лісової підстилки на площі 4 га. Пожежа сталася поблизу села Підзахаричі Усть-Путильської територіальної громади. До гасіння пожежі від Головного управління було залучено 46 рятувальників та 9 одиниць техніки, від національного природного парку “Вижницький” — 25 осіб та 4 одиниці техніки, а також 1 чоловік і 1 одиниця техніки від лісопожежної станції смт Берегомет. Понад 7 годин рятувальники гасили вогонь та о 14:14 ліквідували пожежу на площі 7 га. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються”, – повідомили в ДСНС.

Також прокуратура розпочала розслідування внаслідок масштабної пожежі на Буковині, де було пошкоджено близько 7 га лісу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.