Новини

У Чернівцях митрополит Епіфаній вручив нагороди прикордонникам

Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви під час перебування у Чернівцях нагородив 12 прикордонників високими церковними нагородами.

Про повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Епіфаній відвідав Чернівецький прикордонний загін імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича, де разом з капеланами Західного регіонального управління Держприкордонслужби України помолився за полеглих захисників України.

“Ворог прийшов для того щоб нас поневолити і знищити як народ, знищити нашу українську ідентичність, але ми встояли і проявили нашу незламність. Боремось і будемо боротися до кінця, тому що ми приречені з Вами на перемогу. Правда, добро, світло і життя завжди перемагають. Ми знаємо, що перемога буде за правдою, ми обрали шлях правди. Ми не прагнемо чужого, але до кінця будемо захищати свою Богом дану українську землю, тому українська церква молиться повсякденно за наших воїнів”, – зазначив Митрополит Епіфаній.

У своєму слові Блаженнійший владика побажав військовослужбовцям сили й наснаги у непростий час війни, наголосив на важливості молитви та духовної підтримки оборонців України.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.