Новини

Правоохоронці викрили громадянина Іспанії, який створив схему збуту кокаїну

Прокуратура повідомила про підозру іспанцю, який разом зі спільниками нібито організував схему збуту кокаїну в Києві.

Про це повідомляє пресслужба київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, громадянин Іспанії з 2018 року має посвідку на постійне проживання на території України, за допомогою якої він періодично перебував у країні. Через своїх спільників в Україні та за кордоном отримував кокаїн, який збував за ціною $130 за грам речовини.

У ході розслідування кримінального провадження правоохоронці провели декілька етапів оперативних закупок кокаїну у підозрюваного, щоб довести факт вчинення злочину.

Прокуратура затримала 46-річного громадянина Іспанії та провела обшуки за місцем проживання підозрюваного. Як зазначають правоохоронці, під час обшуків вони вилучили кокаїн у великому розмірі, засоби для його фасування та зважування, банківські картки та грошові кошти, отримані від збуту наркотичної речовини.

Наразі вирішується питання про обрання іспанцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці встановлюють канал постачання кокаїну, та інші обставини злочину.

Фігуранта підозрюють у систематичному вчиненні тяжких злочинів у сфері обігу наркотичних засобів на території столиці (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.