Новини

Володимир Зеленський став героєм дитячої книги: сміливість надихає

Володимир Зеленський несумнівно герой сучасності, він приклад того, як повинен поводити себе лідер держави в ті часи, коли вона у вогні та небезпеці. Та тепер президент України ще й став героєм дитячої книги.

Про те, хто написав біографію Володимира Зеленського для дітей, розповідає сайт видавництва Harper Collins Publishers.

Що розповідає книга “Хоробрий Володимир”

Повна назва книги звучить так: “Хоробрий Володимир: Історія про Володимира Зеленського і його боротьбу за Україну”.

Це документальна розповідь, що містить авторські примітки та освітню хронологію. Вона чудово відображає шлях президента Володимира Зеленського до посади та боротьбу України за правду та незалежність.

Книга розповідає біографію президента України та дозволяє дітям отримати інформацію про нову історичну постать легко і цікаво. Адже у книзі присутні ілюстрації, завдяки яким складні і страшні речі стають зрозумілими для малечі.

“Володимир Зеленський хотів зробити Україну кращою, добрішою, радіснішою. Народжений у сім’ї євреїв, Володимир дуже любив і пишався своєю країною. Навіть попри різні конфлікти України, він любив смішити людей. Після університету він став коміком і актором. Але він знав, що гумору недостатньо, щоб вирішити постійні проблеми його нації. Отже, у 2019 році він балотувався в президенти і переміг!”, – написано в описі книги на сайті.

За основу книги взято боротьбу Зеленського і всієї України з ворогом. Звісно, образ президента є бездоганним, оскільки це автобіографія, яка вже стала частиною історії.

А також авторка описала його життя: дитинство, етап становлення, кар’єру гумориста, шлях до президентства та його досягнення в ролі лідера країни.

Хто написав дитячу книгу про Володимира Зеленського

Авторкою книги-картинки стала Лінда Еловітц Маршалл. Вона відома тим, що пише автобіографічні книжки про впливових людей для діточок.

Зокрема, вона написала біографію Боб Маршалла й одного із засновників Товариства дикої природи, видатної науковиці та Нобелівської лауреатки Марії Кюрі та її сестри Броні, американського вірусолога і винахідника вакцини проти поліомієліту Джонаса Солка та про інших.

А ось картинки до книги “Хоробрий Володимир” створювала українська ілюстраторка Грася Олійко, яка співпрацює з багатьма українськими видавництвами, зокрема “Абабагаламага”, “Ранок”, “Видавництво Старого Лева” та інші. А також дівчина славиться своїми незвичайними ілюстраціями в Instagram.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.