Новини

Друзі збирають мільйон на такмед для військових з нагоди іменин волонтерки з Чернівців

У засновниці та керівниці благодійного фонду “Волонтерський рух Буковини” Катерини Пономарьової 24 жовтня – день народження. Волонтери пропонують зробити Катерині неймовірний подарунок – зібрати мільйон гривень на тактичну медицину для військових.

Про це написала волонтерка Лідія Акімова, передає molbuk.ua

“Всі вже знайомі з Катериною Пономарьовою або Мадре, правда? Так ось: 24 жовтня ця неймовірна Людина святкує свій день народження. Ми одноголосно погодилися, що найкращим подарунком було би зібрати мільйон на такмед для військових, як колись”, – повідомила Лідія.

Вона додала, що середня вартість тактичної аптечки – 2500 грн. Отож, 1 млн грн – це 400 аптечок, а це – 400 врятованих військових.

Лідія Акімова також розповіла волонтерську історію Катерини. Зокрема, Пономарьова стала співзасновницею ГО “Волонтерський рух Буковини” у 2014, після анексії АР Крим. А у 2015 році – головою однойменного благодійного фонду.

“Це людина з великим серцем, яка не боїться братися за допомогу всім, хто цього потребує. Серед її підопічних: ВПO, мешканці прифронтових зон, діти, військові, медичні заклади та тварини. Її приорітетом завжди була і буде допомога українцям, які опинилися у скрутному становищі. Це людина, якій довіряють свої життя. Дуже любимо нашу Мадре і пропонуємо її привітати донатом – для збереження життів наших військових, які знаходяться на передовій, захищаючи нашу країну”, – закликала волонтерка.

Куди донатити:

https://send.monobank.ua/jar/3SoMm7YPye

5169360017434733 Приватбанк
Пономарьова Катерина

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.