Новини

Антоненко показав перше домашнє фото після 505 днів за гратами

Ветерана АТО, музиканта Riffmaster Андрія Антоненка напередодні Великодня випустили з СІЗО. Йому 30 квітня суд присяжних обрав новий запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.

У групі підтримки військового Free Riff опубліковано перше його фото з дому, з дітьми, яких він не мав змоги обіймати понад 500 днів, пише Главком.

Військовий та музикант Андрій Антоненко, відомий як Riffmaster, перебував у СІЗО з 14 грудня 2019 року. Він пробув за гратами 505 днів.

Андрій Антоненко народився 1971 року в Києві. У 2003 році Антоненко заснував сольний проєкт Riffmaster: музичний гурт військово-патріотичного напрямку. Пише тексти і музику, є вокалістом і гітаристом гурту (зокрема він автор неофіційного гімну Сил спецоперацій “Тихо прийшов, тихо пішов”.

Після початку війни на Донбасі Антоненко займався волонтерством та вивозив поранених з Донбасу.

Згодом пішов на контракт у новостворені Сили спеціальних операцій, де служив до затримання у званні сержанта.

Має родину – дружину і двох дітей.

На захист пана Антоненка виступили багато волонтерів і музикантів, які заявляють, що не вірять у його причетність до вбивства Павла Шеремета.

За версією слідства, Андрій Антоненко супроводжував Юлію Кузьменко, коли вона заклала вибухівку під машину. Одним з аргументів слідства також було те, що “музикант живе неподалік місця, де було вчинено злочин”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.