Новини

На Буковині поліцейські викрили чоловіка, який зберігав наркотики

У Чернівецькому районі дізнавачі поліції повідомили про підозру буковинцю в зберіганні наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У вересні цього року співробітники поліції викрили 25-річного жителя Молодія, який зберігав при собі наркотики для власного вживання. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що буковинець придбав через соціальні мережі для себе психотропні речовини. У результаті проведення поверхневої перевірки буковинця поліцейські виявили і вилучили білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичну.

Поліцейські направили вилучені речовини для проведення відповідної експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Її результати засвідчили, що вилучені психотропні речовини містять у своєму складі мефедрон.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.