Новини

У Кремлі шукають заміну Путіну: Newsweek дізнався імена потенційних наступників

У Кремлі обирають між кандидатами, які можуть стати наступниками президента Росії Володимира Путіна, який у березні минулого року, за даними ЗМІ, переніс онкологічне захворювання.

Про це пише видання Newsweek, передає ТСН.

Newsweek вказує, з посиланням на неназвані джерела у Білому домі та на розслідування росЗМІ Meduza, що Путін пройшов серйозне лікування від онкологічного захворювання у березні 2022 року. Тому наразі навіть під час закордонних поїздок його заміняє двійник.

Тим часом Кремль готовий використовувати двійника у випадку тимчасового відсторонення президента РФ через хворобу, зазначає видання.

Журналісти видання вказують, що у Киргизстані замість справжнього Путіна був двійник, він же поїде до Китаю. Водночас Сі Цзиньпін знає, що спілкуватиметься саме з двійником: хоче зрозуміти, що він за особистість.

Журналісти Newsweek наголошують, що Путін не вважає Патрушева своїм наступником, хоча він і близким до нього, а тому передавання влади, коли вона відбудеться, не відбудеться мирно.

“Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев уже сказав, що Путін марить і дав чітке розпорядження ігнорувати волю президента. Путін, пропонуючи Мішустіна як наступника, ні словом не обмовився про Миколу Патрушева, який на сьогодні ще не перша людина в державі, але вже й не друга. Ситуація розжарюється і може статися, що великий транзит піде зовсім не так, як розраховують основні актори системи”, – підсумовує видання.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.