Новини

На Буковині поліцейські спіймали чоловіка, який вкрав велосипед у своєї сусідки

Поліцейські оперативно затримали чоловіка, який викрав велосипед жительки Чернівців.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Співробітники поліції встановили особу зловмисника та вилучили в нього викрадений двоколісний транспортний засіб. Наразі правоохоронці вже повідомили затриманому про підозру у таємному викраденні чужого майна та звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

12 жовтня до співробітників поліції звернулася 29-річна жителька обласного центру з повідомленням про крадіжку велосипеда. Двоколісний транспортний засіб знаходився на подвір’ї за місцем проживання жінки. Сума завданих збитків становить 10 тисяч гривень.

Поліцейські провели низку розшуково-слідчих заходів і за їх результатами з’ясували прикмети порушника, а невдовзі розшукали його. Ним виявився неодноразово судимий 35-річний місцевий житель.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього викрадений велосипед.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.