Новини

Тепло, але дуже вітряно: погода на Буковині 14 жовтня

Фото з фб-сторінки Пауля Пшенічки

У суботу, 14 жовтня, в Україні – мінлива хмарність без опадів. Вночі та вранці у південній частині, центральних і східних областях туман.

Про це попереджає Укргідрометцентр, пише molbuk.ua

Вітер південно-західний, 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла, у північно-східних областях 1-6° тепла, у південній частині та західних областях 8-13°; вдень в Україні 19-24°.

На Буковині – +21 +23 градуси, без опадів.

Погожий день передбачає і синоптикиня Наталка Діденко.

“Субота, 14-те жовтня, буде в Україні синоптично прекрасною. Повсюди – суха погода, переважно сонячна (якщо тумани не підпсують ясну картинку)) і тепла. Протягом дня температура повітря становитиме +17+22 градуси, у західних областях +20+25 градусів! Єдиний не дуже комфортний нюанс – на заході та півночі України очікується сильний південно-західний вітер, часом до 15-20 метрів за секунду.

Насолоджуйтесь цим теплом, бо наступний тиждень буде по-справжньому холодним.

Похолодання розпочнеться вже в неділю, а з 16-го жовтня температура повітря у більшості областей України становитиме +9+12 градусів, на півдні, крайньому сході та на Закарпатті до +15 градусів”, – пише синоптикиня.

У кінці наступного тижня на заході та півночі України місцями можливий мокрий сніг. Нижче – карта опадів (де рожевий колір – це сніг) на 21 жовтня.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.