Новини

Лікарням Буковини виділять майже чотири мільйони гривень на придбання кондиціонерів

Шести обласним комунальним некомерційним підприємствам виділять 3,9 млн грн на придбання кондиціонерів.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

{eklama}

Затверджено чергові зміни до обласного бюджету на 2023 рік. Кошти перерозподілили з джерел фінансування видатків обласного бюджету, зокрема залучення залишків коштів субвенцій з Державного бюджету України.

Відповідно до цього, на 19 млн грн. збільшити обсяг видатків, передбачених на реалізацію заходів Комплексної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб, інших постраждалих від війни на 2023 рік, в рамках якої буде здійснено виконання ремонтних робіт в установах соціального захисту та охорони здоров’я, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Кошти виділять на підтримку медичної галузі краю.

4,5 млн грн отримає Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги для реконструкції приміщень для розміщення ангіограма.

3,9 млн грн. – на придбання кондиціонерів для шести обласних комунальних некомерційних підприємств, 2,3 млн грн. – підготовку обласних бюджетних закладів до опалювального періоду.

Виділено додаткові кошти на:

– оплату праці з нарахуваннями обласним медичним підприємствам, яким недостатньо коштів, що виділяються НСЗУ (2,1 млн грн);

– придбання медикаментів і продуктів харчування для обласного перинатального центру (0,6 млн грн);

– капітальний ремонт харчового блоку та житлових кімнат у Нижньо Станівецькому будинку-інтернаті (2,0 млн грн);

– співфінансування реконструкції цокольного поверху основного корпусу Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні з облаштуванням спеціальної захисної споруди цивільного захисту (1,9 млн грн).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.