Новини

На Буковині правоохоронці викрили “провідника” ухилянтів: у поліції розповіли подробиці

У селі Гвіздівці поліцейські спільно з прикордонниками викрили чоловіка, який за 2000 доларів США поза пунктом пропуску намагався сприяти виїзду лучанину до Республіки Молдова. За такі дії порушнику загрожує до дев’яти років ув’язнення та конфіскація майна.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

6 жовтня цього року 57-річний порушник за грошову винагороду обіцяв допомогти нелегально перетнути державний кордон 30-річному жителю Волинської області.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території Буковини та встановлення інших осіб, причетних до організації кримінального правопорушення.

Нагадаємо: згідно із постановою Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.