Новини

10 маловідомих фактів з життя Валерія Залужного: цього ви ще не чули

Валерій Залужний – Головнокомандувач Збройних Сил України, який зміг влаштувати роботу так, що його поважає кожен захисник на фронті.

Маловідомі факти про залізного генерала Валерія Залужного

Факти про дитинство Валерія

У школі Валерій вчився старанно та був відповідальним за тих, хто потрапляв у біду. До 7 класу Залужний був маленького зросту, але потім витягнувся. А через рожеві щічки та миловидність, друзі називали його називали “Валєрчік”.

Залужний колись хотів стати коміком, але не судилося.

Факти про кар’єру Залужного

Був нагороджений перехідним мечем Королеви Великої Британії.

Валерій Залужний – єдиний головнокомандувач, який був на фронті.

А також Залужний не розраховував на посаду Головнокомандувача ЗСУ. У липні 2021 року Володимир Зеленський призначив Залужного Головнокомандувачем особисто. В той момент Валерій святкував День народження дружини та пив пиво.

Особисті факти про Валерія Залужного

Валерій Залужний має дуже добре серце. Він єдиний командир, який може зателефонувати звичайному військовому та поговорити з ним.

Залужний взимку 2023 року отримав у спадок 1 мільйон доларів, який переказав на потреби ЗСУ. А спадок Валерій отримав від співробітника всесвітньовідомої компанії – Microsoft Corporation, математика, фізика та хіміка українського походження – Григорія Степанця.

Залужний полюбляє слухати диско 80-х, та іноді у войовничому настрої слухає гурт Рамштайн.

Валерій любить розвантажувати мозок в Instagram, а особливо полюбляє контент з котиками та іноді, навіть ставить лайки.

На честь генерала Валерія Залужного в Україні названо дві вулиці. Одна з них з’явилась в Дніпропетровській області, а інша в Хмельницькій області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.