Новини

Зеленський звернувся до українців в Ізраїлі

Володимир Зеленський увечері 8 жовтня традиційно звернувся до українців.

Президент наголосив, що наступного тижня Україна працюватиме заради єдності світу в протистоянні терору.

Зеленський зауважив, що вже заплановані різні міжнародні заходи. Президент наголосив: українська позиція звучатиме, як завжди, на користь єдності та спільних дій.

“Терор відкрив уже занадто багато фронтів проти людства. Війна проти України. Війна на Близькому Сході. Жахливі дестабілізації в Африці. Постійне намагання спровокувати кризу на продовольчому ринку світу. Бути сильним у таких умовах – це протистояти терору”, – наголосив Зеленський.

Президент додав, що аби бути сильною зараз, недостатньо бути великою, багатою та амбіційною країною. Потрібно захищати людей від терору, бо саме це – ознака справжньої сили.

Якщо терористи можуть собі це дозволити, отже, загроза – не одній країні.

Український лідер розповів, що провів розмову з прем’єр-міністром Ізраїлю. Зеленський висловив йому співчуття через втрати. Ізраїльська сторона проінформувала про ситуацію зараз. Між українським посольством та правоохоронцями Ізраїлю є постійний контакт. На жаль, в Ізраїлі загинули двоє українців.

Аби допомогти всім українцям в Ізраїлі робота триває і вдень, і вночі. Український лідер звернувся до наших людей й закликав виконувати усі інструкції місцевих сил безпеки.

“Вже є більше 100 звернень в посольство від наших громадян. Встановлено місцезнаходження 5 наших людей на півдні Ізраїлю”, – наголосив президент.

Дуже важливо, аби весь світ не залишився осторонь того, що відбувається.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.